BESPLATNA DOSTAVA NA KUPOVINU PREKO 1.500,00 din

Div lek d.o.o. je farmaceutska kompanija osnovana u Beogradu novembra 2014. godine.

Odgovoran rad, kontinuiran rast i prosperitet, osigurani kroz kvalitetnu uslugu i partnerske odnose sa našim kupcima i dobavljačima, svrstali su Div lek u red visokoprofitabilnih privatnih kompanija. Ono što čini ovu kompaniju uspešnom je efikasan tim zaposlenih, sposobnih da se nose sa svakodnevnim izazovima poslovanja.

Div lek je kompanija u brzom razvoju koja na budućnost gleda kao na mogućnost za uspeh, koji će se ogledati kroz zadovoljstvo naših kupaca, partnera, zaposlenih, vlasnika i celokupnog društva.

Područje poslovanja kompanije Div lek je kompletna podrška partnerskim kompanijama, polazeći od usluga zastupanja, uvoza, konsignacije i veleprodajne distribucije lekova, medicinskih sredstava i dodataka ishrani veledrogerijama i krajnjim korisnicima u Srbiji i državama regiona, kao i usluge promocije i marketinga. Mi smo prisutni na farmaceutskim tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore I Makedonije sa tendencijom daljeg širenja prisustva. Danas je Div lek d.o.o. uvoznik, ekskluzivni zastupnik i distributer proizvoda renomiranih svetskih proizvođača Guna S.p.a. (Italija) I Trb Chemedica (Švajcarska).

Krajem 2016. je portfolio proširen Div lek brendom, koji obuhvata dijetetske suplemente vrhunskog kvaliteta.

Div lek snabdeva apotekarske ustanove, privatne apoteke, bolnice, kao i veletrgovinske firme u regionu, sa ciljem ostvarivanja kontrole nad prometom svojih farmaceutskih proizvoda, kao i radi obezbeđenja raspoloživosti kompletnog portfolia na celom tržištu.

MISIJA

Misija Div lek – a, je zadovoljstvo partnera, kupaca i zaposlenih, kroz kontinuirano snabdevanje tržišta kvalitetnim i inovativnim farmaceutskim proizvodima iz svog portfolija. Staramo se da naši farmaceutski proizvodi budu u pravo vreme i na pravom mestu, a sve to radi omogućavanja njihove dostuposti krajnjim korisnicima, kojima su dati preparati neophodni za očuvanja i unapređenja zdravlja, kao i unapređenje kvaliteta njihovog života.

Sa misijom da postanemo regionalni lideri u svom poslu, organizujemo promocije, seminare i okupljanja ljudi iz struke na kojima razmenjujemo saznanja i iskustva.

VIZIJA

Pre svega, zdravlje je bogatstvo. Svesnost o tome određuje naše delovanje. Naša vizija je da Div lek bude prepoznatljiv na tržištu po specifičnom programu visoko kvalitetnih farmaceutskih proizvoda, sa reputacijom kompanije koja se izdvaja stručnošću, proaktivnošću, odgovornošću i kvalitetom i koja u svakom momentu može da odgovori zahtevima tržišta.

Div lek d.o.o. u svom poslovanju nastoji da u potpunosti ispuni zahteve standarda kvaliteta za medicinske proizvode za humanu upotrebu, uključujući zahteve Dobre prakse u proizvodnji i Dobre prakse u distribuciji medicinskih proizvoda.